Zoek in ons aanbod


Nog meer bekijken

Een gevel

Contact met de makelaar

Woerden Centrum

{*
*}
{*
*}

Te huur: Bedrijfsruimte in een, monumentaal, voormalig kaaspakhuis

Beschikbaar voor verhuur is de begane grond van een monumentaal voormalig kaaspakhuis in het centrum van Woerden. Het pand heeft een oppervlakte van ca. 50 m² en is volledig zelfstandig met eigen pantry, toilet en nutsaansluitingen.

Adres                         
Eendrachtstraat 1c, 3441 AP te Woerden

Woerden algemeen   
Woerden is van oudsher een vestingstad, onderdeel van de Hollandse Waterlinie. Dit is zowel op straat te zien als vanuit de lucht; Woerden heeft een kenmerkende ‘ster vorm’. In het centrum van Woerden zijn naast het Kasteel ook duidelijk de singel en gedeelten van de vestingwal nog aanwezig.

Het centrum van Woerden kenmerkt zich door de gezelligheid in een historisch decor. Het brede aanbod aan winkels in combinatie met de terrassen en horeca en het gezellige Kerkplein zorgen voor een aantrekkelijke binnenstad.

Ligging en bereikbaarheid
Woerden ligt in een landelijke omgeving in het bekende Groene Hart.

De ligging van Woerden is ideaal: centraal in Nederland en goed bereikbaar via de ligging aan de  A12 en de oprit A2 bij Breukelen. Woerden heeft een treinstation met directe spoorverbindingen naar Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Leiden.

De Eendrachtstraat is een gezellige, historische straat in het centrum van Woerden, met voornamelijk woningen. Het appartementengebouw waarvan de bedrijfsruimte onderdeel is bestaat verder ook uit woningen. In de nabije omgeving bevinden zich ondermeer restaurant Viviamo, Stadshotel Het Arsenaal, verschillende dienstverleners en het Kerkplein met winkels en horeca.

Verhuurbare oppervlakte
Ca. 50m² vloeroppervlakte

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg, u kunt een vergunning als bedrijf aanvragen
De parkeergarage ligt op loopafstand, u kunt een vergunning als bedrijf aanvragen
Buiten de Singel op de openbare weg is het vrij parkeren.

Voorzieningen                       
- Eigen entree
- Eigen nutsaansluitingen + telefoon/internet
- CV installatie
- Laminaatvloer
- Verlichting
- Elektrapunten
- Balkenplafond
- Toilet
- Pantry
- Mogelijkheid tot aanbrengen bedrijfslogo op het aanwezig bord aan de gevel

Oplevering                             
Het pand is per direct beschikbaar.

Huurtermijn                
De huurtermijn bedraagt 5 jaar met een verlengingsperiode van 5 jaar.

Huurprijs                                       
De huurprijs bedraagt € 795,= excl. BTW per maand.

Servicekosten
Servicekosten zijn niet van toepassing.

Het pand beschikt over eigen energiemeters, de huurder kan hiervoor zelf contracten afsluiten met een energieleverancier. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld internet, afval, schoonmaak en alarm.

Betalingen
Huur en BTW per kwartaal vooruit.

BTW-heffing   
Uitgangspunt is BTW-onbelaste verhuur.

Huurprijsaanpassing              
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijzigingen van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI)  reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur plus servicekosten en BTW.

Overige conditie                    
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Monument                 
Het pand heeft een monumentale status. Aan de buitenzijde mag het gebouw niet gewijzigd worden.

Omschrijving monument:
Het kaaspakhuis gebouwd omstreeks 1900 in neorenaissancetrant is een een diep rechthoekig pand, bestaande uit tweeennhalve bouwlaag onder een mansardedak met de nok haaks op de weg en gedekt met grijze platte Friese pannen. De voorgevel bekroond door een geprofileerde afdeklijst, heeft en symmetrische indeling, op de begane grond voorzien van een dubbele deur met aan weerszijden een rondboogvenster, op de verdieping eveneens een dubbele deur met twee rondboogvensters en op de zolder een drielichtsvenster. De vensters zijn voorzien van X-vormige roedenverdeling. De boogvelden boven de vensters en deuren zijn gepleisterd met uitzondering van die boven het zoldervenster. Hier is siermetselwerk van rode, zwarte en witte steen toegepast. Rond de vensters en deuren is een omlijsting van rode verblendsteen aangebracht. Het metselwerk in kruisverband is gelardeerd met witgepleisterde banden, voorts zijn sierankers toegepast.


Algemeen      
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Koning Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als  een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Delen:

Locatie op Google Maps