Zoek in ons aanbod


Nog meer bekijken

Een gevel

Contact met de makelaar

Nieuwkoop Industrieweg 3

{*
*}
{*
*}

Te huur: Bedrijfsruimte / opslagruimte in Nieuwkoop

Beschikbaar voor verhuur is een opslagruimte / bedrijfsruimte aan de Industrieweg 3 in Nieuwkoop. Het pand heeft een oppervlakte van ca. 35m² op de begane grond. De ruimte beschikt naast de separate loopdeur over een overheaddeur voor het laden en lossen van goederen.

Adres                          
Industrieweg 3, 2421 LK te Nieuwkoop

Nieuwkoop algemeen 
Nieuwkoop heeft een historische dorpskern, welke recent een vernieuwing heeft ondergaan, met nieuwere wijken er omheen. Nieuwkoop heeft een groot bedrijventerrein, wat ligt aan de rand van het dorp. Door de centrale ligging bent u snel in één van de steden in de buurt. Bekend en opvallend binnen de gemeente zijn de Nieuwkoopse plassen, waar het aantrekkelijk wonen en recreëren is. Water in combinatie met recreatie, groen, ruimte en rust zijn de kenmerken voor het woon- en werkgebied van de gemeente Nieuwkoop.
 
Ligging en bereikbaarheid

Het object is gelegen aan de rand van het bedrijventerrein van Nieuwkoop en is zichtbaar vanaf de doorgaande weg (N231) tussen Alphen aan den Rijn en Schiphol.

Het bedrijventerrein herbergt een grote diversiteit aan bedrijven. Onder andere zijn hier gevestigd Aannemersbedrijf Vink en Veenman, Gebr. Bodegraven Metaal, Balvert Betonstaal, Van der Peet Trailers, Eurodeur en Taxi Van der Laan.

Nieuwkoop is goed bereikbaar vanuit Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. De reistijd in elke richting bedraagt ca. 30 minuten.

Oppervlakte
Ca. 35m² op de begane grond

Separaat te huur aangeboden wordt de voorgelegen showroom met een oppervlakte van ca. 315m².

Parkeren
Voor het pand liggen meerdere parkeerplaatsen die gezamenlijk door alle huurders gebruikt worden.

Voorzieningen    

  • Verlichting
  • Overheaddeur
  • Inwendige vrije hoogte van ca. 4,25 Meter
  • Tussenmeter voor elektra

Oplevering                              
De unit is per 01-01-2022 beschikbaar.

Huurtermijn                 
De huurtermijn bedraagt 5 jaar met een verlengingsperiode van 5 jaar.
Verhuurder is bereid om mee te denken over een andere huurtermijn indien dat uw wens is.

Huurprijs                                        
De huurprijs bedraagt € 495,= per maand excl. BTW en servicekosten.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Betalingen
Huur en BTW per kwartaal vooruit.

BTW-heffing    
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Indien dit op basis van de huidige regeling niet mogelijk is, dan dient de huurprijs te worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing              
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijzigingen van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI)  reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur plus servicekosten en BTW.

Overige conditie                     
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Algemeen       
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Koning Bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als  een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Delen:

Locatie op Google Maps