Zoek in ons aanbod


Nog meer bekijken

Een gevel

Contact met de makelaar

Nieuwveen Schoterhoek 2

{*
*}
{*
*}

Te koop: Bedrijfsunits in Nieuwveen

Op de uitbreiding van het bedrijventerrein Schoterhoek in Nieuwveen wordt Bedrijvenpark Volt met verschillende type units ontwikkeld.

Zie ook: www.bedrijvenparkvolt.nl

https://www.bedrijvenparkvolt.nl/


Op de uitbreiding van het bedrijventerrein Schoterhoek in Nieuwveen wordt een bedrijfsverzamelgebouw met verschillende type units ontwikkeld.
Graag nodigen wij u uit voor de open dag op zaterdag 15 december 2018 op de bouwlocatie.

Voor meer informatie: zie de project website of bel de makelaar.

OVER VOLT
OPTIMALE FLEXIBILITEIT zodat u optimaal kunt ondernemen
______

Naast de tientallen varianten die wij zelf in gedachten hebben voor de inrichting van de drie panden zijn er nog tal van mogelijkheden qua inrichting. Het naar eigen inzicht indelen van de bedrijfsunit zoals bijvoorbeeld kantoor, showroom, werkplaats, opslag, magazijn etc is vanzelfsprekend mogelijk bij VOLT!

U als ondernemer weet exact wat er voor nodig is om uw bedrijf optimaal te laten draaien. Extra hoge overheaddeuren, veel parkeerruimte... VOLT beschikt over de optimale flexibiliteit voor u als hedendaagse ondernemer.


OVER ENERGIE
GOED en GROEN NIEUWS!
______

Bedrijvenpark VOLT is onderdeel van een uitbreiding van bedrijventerrein Schoterhoek I in Nieuwveen, genaamd Schoterhoek II. Schoterhoek II wordt volledig gasloos.

Bedrijven kunnen zelf in hun warmtevraag voorzien door gebruik te maken van de restwarmte van de waterzuiveringsinstallatie die aan de rand van het bedrijvenpark is gesitueerd. De gemeente legt hiervoor een netwerk aan. 'De warmterivier' zorgt ervoor dat het bedrijventerrein zorgeloos gasloos kan gaan draaien!

Wij kunnen u meer informatie over de warmterivier verstrekken tijdens de informatie avond.

LIGGING VAN VOLT
______

Bedrijvenpark VOLT ligt in Nieuwveen, parallel aan de N462 en betreft een uitbreiding van bedrijventerrein Schoterhoek I. Hier vandaan bent u binnen afzienbare tijd in Alphen aan den Rijn en Ter Aar. Maar ook Mijdrecht, Schiphol en de veilinghallen van Aalsmeer zijn hier vanuit goed bereikbaar.

 

 

Delen:

Locatie op Google Maps