Zoek in ons aanbod


Nog meer bekijken

Een gevel

Contact met de makelaar

Nieuwveen Bedrijvenpark VOLT

{*
*}
{*
*}

Te koop: Bedrijvenpark VOLT in Nieuwveen

DE BOUW VAN FASE II IS GESTART.
De bouw van Fase I is gereed.

Te koop zijn bedrijfsunits in verschillende maten.

* Verschillende maatvoeringen
* 4,50 meter inwendige hoogte op de begane grond
* Zeer goed geïsoleerd
* Gasloos
* Aangesloten op het collectieve warmtenetwerk
* Betonnen BG vloer / Betonnen etagevloer / Betonnen dak
* Eigen parkeerplaatsen voor de deur

Voor alle informatie, prijzen en beschikbaarheid zie: https://www.bedrijvenparkvolt.nl/

Voor alle informatie, prijzen en beschikbaarheid zie: https://www.bedrijvenparkvolt.nl/

Bedrijvenpark Volt Nieuwveen
Regionale bedrijven zorgen niet alleen voor vernieuwing en dynamiek binnen de economie, maar ook voor werkgelegenheid. Het vinden van geschikte bedrijfshuisvesting blijkt voor de ondernemers echter een uitdaging. Huur of koop, kleinschalige en flexibele bedrijfsruimtes zijn nagenoeg niet beschikbaar. Een bedrijfsverzamelgebouw met separate units is dan een uitstekende oplossing. De bedrijfsunits van Bedrijvenpark VOLT hebben zelfs een variabele breedte. U kan dus zelf uw vloeroppervlakte en indeling bepalen.

Momenteel wordt op de zichtlocatie Schoterhoek II te Nieuwveen door Van Wengerden en Visser Bedrijvenpark VOLT ontwikkeld. Het bedrijvenpark wordt in fases gebouwd.

De 1e fase bestaat uit een bedrijfsgebouw dat in totaal 19 units omvat. Door de eigentijdse uitstraling en de ligging op een zichtlocatie, zijn de units representatief voor onderhoudsbedrijven, webshops, cateraars, loodgieters, engineersbureaus, reparatiebedrijven, webshops, ontwerpstudio’s, grafische bureaus, etcetera.

Aan de kopse zijde van het bedrijfsgebouw zijn vier prominente kantoren gecombineerd met bedrijfsruimten. De lange zijde van het gebouw bestaan uit bedrijfsunits met een vrij indeelbare verdieping, die ook als kantoor te gebruiken is.

De ligging - Schoterhoek
Goede bereikbaarheid is cruciaal voor ondernemingen. Bedrijvenpark VOLT wordt gebouwd op Schoterhoek II, het uitbreidingsplan van Schoterhoek I te Nieuwveen.

Een goede bedrijfsruimte is één, maar ook de bereikbaarheid van uw bedrijf voor klanten en uw eigen mensen die dagelijks onderweg zijn is cruciaal. 

Volt ligt op bedrijventerrein Schoterhoek II aan de N462 (de Schilkerweg). Alphen aan den Rijn, Ter Aar en Nieuwkoop liggen “om de hoek”. Schiphol en de Bloemenveiling Aalsmeer zijn, net als Woerden en Utrecht, snel en goed aan te rijden.

Meer informatie
Voor meer informatie over de type units, prijzen en beschikbaarheid kunt u kijken op https://www.bedrijvenparkvolt.nl/

 

Delen:

Locatie op Google Maps