Aanbod

Woerden Industrieweg 4H Woerden

Te huur : Een volledig nieuwe bedrijfsunit op zichtlocatie

Te huur aan de Industrieweg 4H te Woerden is een nieuw bedrijfspand gelegen op het bedrijventerrein de ‘Honthorst‘ bestaande uit een bedrijfsruimte op de begane grond en een volledig nieuw ingerichte kantoorruimte op de etage met 3 parkeerplaatsen op eigen terrein.
Het gebouw is kwalitatief gebouwd met metselwerk gevels, aluminium kozijnen, betonnen vloeren en betonnen dak en heeft een modern inbouwpakket met glaswand, LED verlichting en airconditioning.

Woerden Ampèreweg 13a

Te koop: Zelfstandige combinatie van kantoorruimte met bedrijfsruimte

Te koop is een combinatie van kantoor met bedrijfsruimte, gelegen op het bedrijventerrein Honthorst in Woerden. Het betreft een perceel van 242m² met daarop ca. 95m² bedrijfsruimte en ca. 70m² kantoorruimte, verdeeld over 2 etages. Het pand staat in een ‘hoekopstelling’ en is voorzien van 20 zonnepanelen.

Woerden Hoge Rijndijk 13a & 14a

Te Koop: Bedrijfspand met bedrijfswoning op zichtlocatie

Te koop in verband met verhuizing is het bedrijfspand met een ruime bedrijfswoning en naastgelegen verhard terrein gelegen op een zichtlocatie aan de Hoge Rijndijk 13a & 14a te Woerden. Een perfect pand om wonen en werken te combineren.

Nieuwkoop De Olm, Industrieweg 3b

Te huur: Bedrijfsunits op zichtlocatie in Nieuwkoop

Beschikbaar voor verhuur is een ruimte bedrijfsunit van ca. 299m² of de hele etage van ca. 550m² in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Industrieweg 3 in Nieuwkoop. De ruimte is vrij indeelbaar en geschikt voor showroom, kantoor of lichte bedrijfsactiviteiten. Aan de achterzijde bevindt zich een overheaddeur, waardoor er grotere goederen naar binnen kunnen.

Ca. 550m² gehele etage
Ca. 299m² bedrijfsrunit
Ca. 60m² bedrijfsunit

Bergambacht De Nieuwe Wetering II

Te koop: Bouwkavel 2 - De Nieuwe Wetering II Bergambacht -

Te koop aangeboden worden verschillende bouwkavels voor het realiseren van uw eigen bedrijfspand. De kavels variëren van 1.235m² tot 4.370 m². Het bestemmingsplan laat een grote diversiteit aan bedrijven toe.

Bouwkavel 2: Ca. 4.370m²

Bergambacht De Nieuwe Wetering II

Te koop: Bouwkavel 17A - De Nieuwe Wetering II Bergambacht

Te koop aangeboden worden verschillende bouwkavels voor het realiseren van uw eigen bedrijfspand. De kavels variëren van 1.235m² tot 4.370 m². Het bestemmingsplan laat een grote diversiteit aan bedrijven toe.

Bouwkavel 17A: Ca. 2.700m²
Deze kavel is te combineren met Bouwkavel 19

Bergambacht De Nieuwe Wetering II

Te koop: Bouwkavel 19 - De Nieuwe Wetering II Bergambacht -

Te koop aangeboden worden verschillende bouwkavels voor het realiseren van uw eigen bedrijfspand. De kavels variëren van 1.235m² tot 4.370m². Het bestemmingsplan laat een grote diversiteit aan bedrijven toe.

Bouwkavel 19: Ca. 1.235 m²
Deze bouwkavel is te combineren met 17A

Nieuwveen Schoterhoek 2

Te koop: Bedrijfsunits in Nieuwveen

Op de uitbreiding van het bedrijventerrein Schoterhoek in Nieuwveen wordt Bedrijvenpark Volt met verschillende type units ontwikkeld.

Zie ook: www.bedrijvenparkvolt.nl