Aanbod

Vianen Sluiseiland-Zuid 1

Te Koop: Nieuwbouw horeca pand met terras aan het water

Te koop aangeboden wordt een horeca ruimte met terras aan het water in het nieuwbouw project Sluiseiland in Vianen. De ligging dichtbij de historische binnenstad en aan de passantenhaven van Vianen zorgt ervoor dat dit de ideale plek is voor een kop koffie met appelpunt, een heerlijke lunch of borrel aan het einde van de dag. De invulling is aan u!

Bedrijfsruimte totaal ca. 174m²
Bedrijfsruimte hoog ca. 103m²
Bedrijfsruimte op entresol ca. 71m²
Terras ca. 100m²

Alphen aan den Rijn Prins Bernhardlaan 3F

Te huur: Commerciële ruimte op absolute zich locatie

Aan de ene kant een modern uitzendbureau en aan de andere kant op de hoek een professionele makelaar. Een kantoor of commerciële ruimte met een mooi groot formaat. Commerciële dienstverlening of een medische praktijk zoals een tandarts, fysiotherapeut …. een prachtige plek.

Om de hoek het NS station met busstation voor Alphen aan den Rijn maar ook naar de omliggende dorpen en om de hoek een aantal privé auto parkeerplaatsen. Optioneel is het aantal parkeerplaatsen uit te breiden.

Prins Bernhardlaan 3F:
Ca. 212m²
3 eigen parkeerplaatsen

Alphen aan den Rijn Prins Bernhardlaan 3J

Te huur: Commerciële units tussen het station en centrum van Alphen aan den Rijn

​Een compacte ruimte waar u met 3-5 mensen kunt werken en een of meer klanten kunt ontvangen.
Rustig en beschut gelegen met de autoparkeerplaatsen voor de deur.

Prins Bernhardlaan 3J:
Ca. 129m²
2 eigen parkeerplaatsen

Nieuwkoop Industrieweg 3a

Te huur: Showroom / bedrijfsruimte op zichtlocatie in Nieuwkoop

Beschikbaar voor verhuur is een showroom / bedrijfsruimte op een absolute zichtlocatie aan de Industrieweg 3a in Nieuwkoop. Het pand heeft een oppervlakte van ca. 315m² op de begane grond. De ruimte is vrij indeelbaar en geschikt voor showroom, kantoor of bedrijfsactiviteiten en beschikt naast de commerciële entree over een overheaddeur voor het laden en lossen van goederen.