Aanbod

Woerden Voorstraat 19

Te huur: Winkelruimte met luxe inbouwpakket

Te huur aangeboden wordt een winkelpand aan de Voorstraat 19 in het centrum van Woerden met een oppervlakte van ca. 91m² verdeeld over ca. 60m² winkelruimte + ca. 30m² opslagruimte / sanitair / pantry / kluis. De winkel is voorzien van een compleet afbouwpakket, welke u om niet kunt gebruiken.

Alphen aan den Rijn Prins Bernhardlaan 3F

Te huur: Commerciële ruimte op absolute zich locatie

Aan de ene kant een modern uitzendbureau en aan de andere kant op de hoek een professionele makelaar. Een kantoor of commerciële ruimte met een mooi groot formaat. Commerciële dienstverlening of een medische praktijk zoals een tandarts, fysiotherapeut …. een prachtige plek.

Om de hoek het NS station met busstation voor Alphen aan den Rijn maar ook naar de omliggende dorpen en om de hoek een aantal privé auto parkeerplaatsen. Optioneel is het aantal parkeerplaatsen uit te breiden.

Prins Bernhardlaan 3F:
Ca. 212m²
3 eigen parkeerplaatsen

Woerden Nieuwe Markt 1

Te huur commerciële ruimte op zicht locatie

Te huur aangeboden wordt een commerciële ruimte met een oppervlakte van ca. 280m² op een absolute zichtlocatie aan de Meulmansweg in het centrum van Woerden. Het pand is gelegen tegenover het Stadshotel / Kerkplein en direct naast de ingang van parkeergarage Castellum.

Ca. 280m²