Aanbod

Woerden Industrieweg 4H Woerden

Te huur : Een volledig nieuwe bedrijfsunit op zichtlocatie

Te huur aan de Industrieweg 4H te Woerden is een nieuw bedrijfspand gelegen op het bedrijventerrein de ‘Honthorst‘ bestaande uit een bedrijfsruimte op de begane grond en een volledig nieuw ingerichte kantoorruimte op de etage met 3 parkeerplaatsen op eigen terrein.
Het gebouw is kwalitatief gebouwd met metselwerk gevels, aluminium kozijnen, betonnen vloeren en betonnen dak en heeft een modern inbouwpakket met glaswand, LED verlichting en airconditioning.

Woerden Ampèreweg 12

Te huur : Luxe kantoorunit van 125m²

U kunt morgen de sleutel in ontvangst nemen en uw nieuwe kantoor openen. Aan de Ampèreweg 12 in Woerden is een luxe kantoorunit met een grootte van totaal 125m² en drie eigen parkeerplaatsen beschikbaar. Voor een huurder is het mogelijk gebruik te maken van de showroom.

Het kantoor is in gebruik door meerdere bedrijven te weten; De Leeuw Interieurbouw, Ralph Voet,Brandsigns en WGS accountants

Woerden Pompmolenlaan 7

Te huur: Zelfstandig kantoorpand, recent gerenoveerd met zonnepanelen

Geheel:
Ca. 722m² kantoorruimte
15 autoparkeerplaatsen

Deelverhuur is bespreekbaar:
Ca. 312m² begane grond
Ca. 410m² etage

Nieuwkoop De Olm, Industrieweg 3b

Te huur: Bedrijfsunits op zichtlocatie in Nieuwkoop

Beschikbaar voor verhuur is een ruimte bedrijfsunit van ca. 299m² of de hele etage van ca. 550m² in het bedrijfsverzamelgebouw aan de Industrieweg 3 in Nieuwkoop. De ruimte is vrij indeelbaar en geschikt voor showroom, kantoor of lichte bedrijfsactiviteiten. Aan de achterzijde bevindt zich een overheaddeur, waardoor er grotere goederen naar binnen kunnen.

Ca. 550m² gehele etage
Ca. 299m² bedrijfsrunit
Ca. 60m² bedrijfsunit

Driebruggen

Kantoorpand De Groendijck 20 Driebruggen

Te huur: Fraai kantoorpand, per kamer te huur. De Groendijck 20 in Driebruggen

Dit fraaie kantoorgebouw met bedrijfsruimte en buitenterrein biedt alle kansen voor dynamische ondernemers. Zeer goed bereikbaar dankzij de goede ligging ten opzichte van oprit naar snelweg A12.

Per kamer te huur:
Begane grond: 67m²
Begane grond: 86m²
Etage: 20m²
Etage: 105m²